Prijzen van Easy Factuur

Software pakket Easy Factuur

  • 12 maanden ondersteuning
  • 12 maanden updates van Easy Factuur

€ 68,00

Verlening van ondersteuning voor een jaar

  • 12 maanden updates Easy Factuur en support

€ 28,00
Prijzen van Easy Boeken

EasyBoeken PRO met uitgebreide functies(12 maanden)

  • 12 maanden ondersteuning

€ 15,00

EasyBoeken FREE basis

€   0,00


Toelichting Easy Factuur

De aanschaf van Easy Factuur is éénmalig. Bij de aanschaf krijgt u ook 12 maanden ondersteuning en heeft u de mogelijkheid om 12 maanden nieuwe versie's te downloaden.Hierna kunt u gewoon blijven werken met uw huidige versie van Easy Factuur.

Wilt u echter altijd de nieuwste versie van Easy Factuur kunnen downloaden en gebruik blijven maken van onze technische ondersteuning, dan kunt u jaarlijks een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Tevens zorgt u er dan voor dat het mogelijk blijft om Easy Factuur verder te blijven ontwikkelen! Deze optie is niet verplicht. Maar onze ondersteuning is goed en regelmatig komt er een update in verband met nieuwe mogelijkheden. Die mist u dan.

Indien u uw onderhoud verlengt voor het verlopen van de huidige termijn, krijgt u 5,00 euro korting op de verlenging.

Ons rekeningnummer is :
IBAN NL15RABO0327064676, ten name van R. Amse.
(BIC RABONL2U)
Vermeld uw emailadres en eventueel telefoonnummer bij de betaling.
Uiteraard ontvangt u na betaling een factuur als bewijs voor uw administratie.

Toelichting EasyBoeken

EasyBoeken is een gratis aanvulling op het factureringsprogramma EasyFactuur, maar kan ook zonder dit laatste gebruikt worden. U mist dan alleen de handigheid om middels één knop alle facturen/debiteuren in EasyBoeken te importeren. U kunt overschakelen naar EasyBoeken PRO voor 15 euro per jaar. Uk krijgt dan extra functies tot uw beschikking. Het programma is speciaal geschreven voor kleine bedrijven waarbij het niet nodig is om dure boekhoudprogramma's onder de knie te krijgen. Zij willen alleen overzichten van kosten en verdiensten plus het gemak om met één knop de verplichte BTW aangifte (omzetbelasting) in te vullen over een maand / kwartaal / jaar voor de belastingdienst. Wij hopen graag van u te vernemen of EasyBoeken aan al uw wensen voldoet, om zo een breder marktsegment te kunnen bedienen.